Home Showbizz Kćerka Branka Đurića Đure je ljepotica svjetskog glasa o kojoj mnogi maštaju,...

Kćerka Branka Đurića Đure je ljepotica svjetskog glasa o kojoj mnogi maštaju, kad vidite kako izgleda sve bit će vam sve jasno

62
0

Branko Đurić Đuro je popularni glumac koji je već dugi niz godina u braku sa slovenačkom glumicom Tanjom Ribić, a njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova u regionu naravno kada je riječ o javnim ličnostima.

 

Kako je Đuro izuzetan komičar i glumac ne sumnjamo da je Tanji sa Đurom veoma zabavno, branko je također režiser, muzičar i radi se o čovjeku koji je jedna od najvećih legendi Sarajeva. Nema Bosanca koji Đuru ne zna po ulogama u  kultnoj seriji Top lista nadrealista ili kao člana benda Bombaj štampa koja je uz Zabranjeno pušenje bila jedan od glavnih predstavnika novog primitivizma.

Đuro i Tanja iz svog skladnog braka imaju dvije kćerke a Đuro također ima i sina iz prethodnog braka. Jedna kčerka se odlučila da krene stopama roditelja pa je odlučila da ode na studije u Ameriku i tamo se okušala u muzici i glmumi. Njezino ime je Zala i ima 25 godina. Možemo primjetiti da je mnogo gena pokupila od mame jer je zaista prelijepa djevojka. U Americi je nedavno snimila nekoliko pjesama i spotova. A pored glume i pjevanja voli putovati  i obilaziti svijet. Nedavno je izjavila da se nada da će ostvariti barem dio onoga što su njeni roditelji ostvarili.


Za one koji nisu znali, Zalina majka, Tanja Ribić je predstavljala Sloveniju na Eurosongu 1997 godine.