Anabela Atijas, nekada cijenjena vokalistkinja, nedavno je privukla pažnju javnosti svojim izgledom. Nakon što je primjetno dobila na težini, sada je uspješno vratila svoju idealnu figuru. Osim što je postigla impresivno transformaciju, nedavno je postala baka nakon što je njena kćerka Luna Đogani dobila devojčicu. Mnogi je sada smatraju najseksepilnijom bakom u Srbiji.

Anabela se nedavno pojavila u emisiji u izazovnoj crvenoj mini haljini koja je isticala njene noge i dekolte. Tokom emisije, morala je nekoliko puta podešavati haljinu kako bi izbjegla neželjeno izlaganje, ali s uspjehom.

U emisiji je govorila o svojoj muzičkoj karijeri i komentarisala dešavanja u rijalitiju Zadruga, uključujući i svoje mišljenje o učesnici Ane Čurčić. Anabela je podržala Anu Čurčić ističući njen izgled i zrelost te rekla da je navijala za nju, znajući koliko je hrabro bilo da se priključi rijalitiju.

Anabela je također podijelila svoje uspomene na 90-e, kada je poznavala Zvezdana, istaknutog glazbenika, koji je tada bio u vezi s pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin. Opisala je njihov odnos kao privlačan i zapamćen par koji je privlačio pažnju gdje god da su se pojavili.Očigledno je da je Anabela uspješno vratila svoju idealnu figuru nakon što se ugojila. Ova transformacija je došla nakon što je njena ćerka Luna Đogani nedavno postala majka, čime je Anabela postala baka. Njena izvanredna fizička forma naišla je na oduševljenje, a mnogi je smatraju najseksepilnijom bakom u Srbiji.Tokom emisije, Anabela je nosila crvenu mini haljinu koja je isticala njene noge i imala izrez. Iako je tokom emisije pokušavala da podešava haljinu kako bi izbjegla neželjeno izlaganje, nije bila uspješna.