Jedna od najpopularnijih estradnih zvijezda, Jelena Karleuša je nedavno an svom instagram profilu pokazala da i oni koji žive luksuznim životom, ponekad padnu u depresiju, plaču, da imaju emocije. Pokazala je da se ne vrti sve oko luksuza i novca.

Ona je sa fanovima odlučila podijeliti i one tužne trenutke, a ne samo sretne. Tako su mogli vidjeti JK u pravom izdanju.

Jelena Karleuša se nedavno rasplakala u emisiji “Zvezde Granda”, a sada je to učinila i na Instagramu, pa je objavila sve uživo, a fanovi su plakali zajedno sa njom.

Naime, ona je objavila snimak na kom plače i tako rastužila fanove, pa čak i one koji nisu ljubitelji njenih pjesama uspjeli su da zaplaču kada su vidjeli nju u ovakvom stanju.

foto: Prinscreen

Ona je zapravo iskoristila razne opcije na instagramu, posebne efekte te je izgledala kao iz crtanog filma. Ali zapravo tako je izgledalo još tužnije. Ona je na zanimljiv način predočila fanovima svoje emocije.

Jelenu Karleušu je zadesila smrt majke Divne Karleuše od  koje i dalje ne može da se oporavi bez obzira što je prošlo nekoliko mjeseci.

foto: Prinscreen

Ona je sada na Instagramu otkrila kako se osjeća, napisala “mood (engl. raspoloženje)”. Na taj način je ovim snimkom dovela i svoje fanove do suza, pa su svi zajedno bili uplakani. Odmah potom je objavila fotografiju majke Divne, pa su svi pretpostavili da je zbog toga tužna, mada neki su posumnjali da je to zbog Duška. Poledajte video i procijenite sami zašto Jelena Karleuša plače.

espreso.rs