Jelena Karleuša juče je pokazala da je nasilna i nevaspitana osoba, i da joj to pristaje u svakom mogućem segmentu. Samozvana Srbijanska diva je verbalno, a onda i fizički napala Kurirovog fotografa Vladimira Šporčića na Novom bežanijskom groblju dok je obavljao svoj posao, za redakciju pomenutog lista. On je nakon incidenta protiv nje podnio krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštu zbog ugrožavanja sigurnosti.

<p>Huligan Samozvana diva fizički je napala, pljuvala, vređala našeg kolegu Vladimira Šporčića, koji ju je, vršeći radnu obavezu, slikao na javnom mestu. Zbog ovog incidenta podneo je krivičnu prijavu</p>Naime, Kurirov foto-reporter ju je regularno fotografisao na javnom mjestu, na što je imao puno pravo, dok je obilazila grob svoje majke Divne Karleuše. Ako joj je to zasmetalo, umjesto da lijepim i normalnim tonom porazgovara sa pomenutim čovjekom, ona je demonstrirala svoje primitivno ponašanje i pokazala svoje pravo lice. Karleuša je svojim vozilom preprečila put autu u kojem je bila ekipa Kurira, i krenula sa divljanjem.

“Je*em li ti mrtvu mamu u pi*ku Pi*ko jedna, pi*ko” vikala je Karleuša na fotografa, samo što joj pjena nije krenula na usta, koji je sasvim mirno sjedio u autou, naginjući se kroz prozor, da bi ga zatim pljunula u lice, što ga je apsolutno ostavilo bez teksta.

“Mamicu ti je*em”, urlala je bijesna Karleuša, da bi joj Vladimir tek tada odgovorio da on samo radi svoj posao. “To ti je posao?! Lešinari! Ma, mamicu ti… Marš”, ponavljala je pjevačica, a potom lupila šamar nedužnom novinaru.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..