Danas se suđenje Ceci Ražnatović i Jeleni Karleuši nastavlja na Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Tako se nastavlja dvoboj između dviju najvećih srpskih plastičnih diva, a njihov sukob i rivalstvo traje već gotovo 20 godina. Obje su tokom godina platile ogromne kazne u ogromnim sudskim postupcima kojie su podigli jedna protiv druge.

jelena-karleusa-1-830x0Naime, prva pred sudom pojavila se Jelena Karlueša u pratnji njezinog advokata, koji je u nju i njezine tvrdnje bio potpuno siguran. To je pokušaj pomirenja dvije pjevaljke, samoprozvane dive, koje bi konačno trebali zakopati ratne sjekire i konačno početi sa zdravim tempom. Jelena Karleuša došla je na suđenje u bluzi dubokog dekoltea i sa velikim šeširom na glavi.

jelenaInače, u posljednjih nekoliko mjeseci javnost nije prestala pisati o aferi između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, a mnogi su čak spominjali i razvod od Duška Tošića. U posljednja dva mjeseca između Jelene i Ognjene suđenje na Višem sudu u Beogradu odvija se tako što se JK ne pojavljujeuopšte, dok je Ognjen došao na svaki termin

Iako su svi mislili da je kraj ljubavi između srpske plastične dive Jelene Karleuše i slavnog srpskog nogometaša Duška Tošića, pjevačica je otkazala natpise razvoda sa fotografijama koje je objavila na svom Instagramu, gdje ona i Duško poziraju sa svojimkćerkama Atinom i Nikom. Tako da zle duše nemaju razloga biti sretne.

Srpska samoprozvana diva najavila je novi singl, koji bi trebao biti objavljen početkom sljedećeg mjeseca, a baladu je potpisala njena drugarica, još uvijek živa i žilava Marina Tucakovič. Pjesma će inače biti posvećena Jeleninoj majci.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..