Showbizz

Karleuša dopratila ćerke do škole: DUBOKI DEKOLTE, a dole…? Muškarcima pamet stala na prvi dan škole, OBRUKALA i rod i porod(PA KAKO OVO?)

Jučer je konačno započela nova školska godina, a prvačići i najmlađi ponovno su sjeli u školske klupe nakon stanke od preko 4 mjeseca, ali sada pod daleko drugačijim uvjetima.

Djeca naime sjede sama, maske su obavezne, velikog odmora više nema, nema navijanja na časovima tjelesnog, a može se zaključiti da je jako teško i učiteljima, nastavnicima i profesorima u svim školama.

Liječnici i epidemiolozi zamolili su sve roditelje čija su djeca prije nekoliko dana došla s mora da prvih dana  nikako ne dolaze u školu, jer je ipak prevencija najbolji lijek. Isto tako, ona djeca koja idu u školu, roditelji su im dužni redovno mjeriti temperaturu svako jutro i to ako pritome imaju i najmanju sumnju da nešto nije u redu da se nikako ne šalje dijete u školu. Danas su mnogi poznati ljudi prvi put u školu poveli svoje đake prvačiće, a jedna od njih je i poznata srpska pjevačica i samoprozvana diva Jelena Karleuša.

Danas je povela svoje djevojke u školu, ali to ne bi bio naravno običan odlazak u školu, već u stilu Jelene Karleuše da se o tome priča i da ostane upamćeno. Bio je to prekrasan dan, a Jelena Karleuša odlučila je po ko zna koji put šokirati sve roditelje koji su se našli u samoj školi. Nosila je na sebi crvenu haljinu s bijelim tačkicama i veoma dubokim dekolteom.

Ali, donji dio njene haljine pokazivao je više nego što je skrivao. Nama potpuno neukusno, ukoliko uzmemo u obzir da je tu bilo puno male djece i samih roditelja koji su je gledali u oči. Riječ je o “Modernoj osnovnoj školi” koja je dio međunarodne edukacije Cambridga. Šta mislite kako se Jelena Karleuša odjenula za prvi dan škole?