Novo

KAO GROM IZ VEDRA NEBA- Michelle i Barack Obama se razvode nakon 30 godina braka?- SAZNAO SE PRAVI RAZLOG- VIŠE NISU MOGLI OVO DA TRPE (FOTO)

Za danas se bavimo vestima koje nam dolaze iz sveta, a možda se sećate kada je proročica Baba Vanga pre nekoliko godina, da će jednog dana u najvećoj zemlji na svetu da predsednik bude crne boje kože, iko nije mogao da veruje u to. Također, u americi koja je namnogoljudnioj zemlji na svetu, u doba 50 godina prošlog veka, kada je vladao raizam d aim je tekao da će predsednik da bude crnac svi bi se krenuli smejati na to.

Međutim, došao je ipak dan kada je Baraka Obama pokorio celi svet, te postao prvi čovek najjče osobe na svetu. Biit predsednk Amerike, nije nikada bila mala stvar a za 4 godine svoga mandata je napravio jako puno, ali ipak na kraju nije izdržao i dobio poverenje za dugi mandat. On je bio jako rado viđen gost u svim medijima sa svojom suprugom, koja je prelepa žena i koja je bila modna ikona u Americi.

Njeno je ime Miše Obama, i njen suprug su na veliku žalost preko svoga pr obavestili amerišku javnosti da se razvode nakon punih 30 godina brkaa. Oglasio se neimenovani izvor, koji je jako blizu ove porodice: ” Kad god su zajedno, čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u igranju pred kamerama, pukotine su se počele prikazivati. Mišel je toliko oduševljena time što je moćna igračica u Hollywoodu, da nema vremena slušati Baracka kako kuka o politici” – rekao je anonimni izvor. Šta vi mislite o ovoj vesti, koje je vaše mišljenje o predsednicima Sjedinjenih američkih država? Svoja mišljenja nam pišite u komentar ispod teksta.