Mnoge poznate osobe iz show businessa danas su potpuno drugačije od djetinjstva, što je sasvim normalno. Neke je vrlo lako prepoznati na temelju nekih prepoznatljivih crta lica, dok je druge lakše prepoznati na temelju mladeža ili neke druge oznake. Imamo ljude koji jednostavno nemaju ništa s ovim danas, a mi vam donosimo jedan takav primjer danas.

Mnogi jedva prepoznaju djevojčicu koju smo stavili na ovu sliku. Dobro izgleda, ko bi to mogao biti? Ona je poznata Srpkinja, Jelena bin Drai, koja je objavila svoju prekrasnu fotografiju iz djetinjstva na kojoj je potpuno neprepoznatljiva i nema nikakve veze s onim što danas izgleda, što je sasvim razumljivo.

U potpisu ovih vrlo neobičnih fotografija napisala je: “Jako mi nedostaje moje lijepo djetinjstvo.” Ako slučajno niste čuli ili pročitali, udala se 2003. godine za šeika Saida bin Daria, s kojim ima vrlo skladan brak, i rodila mu je troje djece, čije se bogatstvo procjenjuje na nevjerovatnih 2 milijarde dolara.

Ono što je vrlo lijepo kod Jelene je to što je potpuno neovisna i moderna žena. Ona uopće ne želi ovisiti o šeikovom novcu, pa radi posao kao i svaka druga žena u kući. Osim toga, brine se o troje djece i pronalazi vremena za kućne poslove.

Svake godine posjećuje roditelje sa suprugom i djecom u Srbiji, a pokreće i nekoliko fondacija koje se bore za ženska prava, kao i siromašnu djecu širom svijeta. Slika i prilika za ženu da bude primjer svima.

Izvor: Žena Portal