Opet ćemo danas malo o Zadruzi, vašem omiljenom rijaliti programu i jedinom u svijetu koji nije prekinut zbog koronavirusa. 

Inače, sama kuća i učesnici su uvijek prelijepi, našminkani, naravno zbog TV kamera, ali jeste li se možda nekada zapitali kako zapravo izgledaju unutrašnjosti nekih prostorija, konkretno kupatila?

Više puta smo do sada imali priliku čuti kako se Luna Đogani nikada ne kupa i kako se uvijek nakon seksa briše već korištenim gaćicama, bukvalno da vam se zgadi život. Kada to sve saberemo i oduzmemo – suma sumarum – to i nije tako daleko od istine. Danas ćemo vam govorimo više o tome.

Zorica Marković, jedna od onih sa najdužim rijaliti stažom, riješila je da stavi karte na stol i otkrije cijelu istinu o higijeni u Zadruzi. Ona je nedavno bukvalno poludila, otišla u štalu, tamo uzela dvije kante pune balege, vratila se u vilu i prosula balege po čitavom WC-u. Ubrzo je stiglo i pismo od velikog šefa, te je ona zbog tog čina kažnjena. Međutim, ono što je ona pronašla u toaletu je bukvalno da vam se zgadi život i ono što je još brutalnije je da su zapravo žene veći peksini od muškaraca.

Da li ste znali da se 10 djevojaka izmijenja u jednoj istoj haljini, koja se nikada ne pere, usmrdi se na znoj i što je još tužnije – to im uopšte ne smeta. Prave seljančure, kakve gadure. Svoje krvave gaćice bacaju i ostavljaju po podu, ostavljaju i uloške koje promijene, bukvalno da vam pozli. Na svega jedan metar od njih nalaze se i WC šolja i kanta za smeće. Ali ne, one svoje ostatke kačaju po lavabou i ogledalu.

Inače, svi osim Lepog Miće i još nekolicine drugih su uredu, oni su, kada je u pitanju higijena, k’o bombona. Ali žene? Da li ste mogli da povjerujete da je ovakvo stanje u Zadruzi, i to u vrijeme koronavirusa i cijele priče o podizanju svijesti o higijeni?

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.