Prije par dana, u Beogradu, su se održale MAC nagrade, na kojima se pojavio ogroman broj poznatih sa estradne scene regije. Ono o čemu se i dan danas priča jesu skupocjeni glamourozni outfiti i spektakularni nastupi gostiju.

Fantastični vizuelni efekti, bina, svjetla. Sve je ličilo kao na light verziju dodjela Oskara. Ogroman broj poznatih balkanskih tv kuća i medija prisustvovalo je ovoj ceremoniji.

Među gostima se izdvojila Bojana Stamenov. Pjevačicu cijela regija zna po vanserijskim vokalnim sposobnostima, ali i po njenoj nevjerovatnoj težini jer joj se nije jednom desilo da prignječi nekog svojim kolosalnim kukovima u uskom prostoru.

Na MAC nagradama, Bojana se pojavila u zlatnoj haljini, koja je doduše izgledala kao kombinacija zavjese i skupocjenog prekrivača za krevet, ali mnogi se slažu da dugo nije izgledala glamuroznije.

Ali, budno oko novinara primjetilo je da je Bojana malčice smršala u odnosu na zadnji put kad smo je imali priliku vidjeti van kuće. Mjeseci depresije i drečanja u kući su se izgledali isplatili jer je izgubili par kilica i izgleda sada ipak donekle normalno, što možete vidjeti i na fotografijama.

Šta vi mislite o Bojani Stamenov? Da li je sada “taman”, ili može ići još u minus? Čisto sumnjamo da od nje možemo očekivati još neke drastičnije transformacije, a o anoreksiji da ne govorimo. Od nje, budimo realni, nikada neće biti manekenka. Naravno, ono u čemu isto ima viška jeste njen nevjerovatni glas, što je čini jednom od najboljih pjevača na Balkanu.

Bojana Stamenov je predstavljala Srbiju na Euroviziji u Beču 2015. godine kada je osvojila 10. mjesto.

Preporučujemo