Prošle večeri se okupio veliki broj ljudi na promociji novog albuma i koncertu Jelene Karleuše. Osim publike, prisustvovali su i brojni kolege muzičari koji su podržali Karleušu i doprineli njenom nastupu.Jelena Karleuša nedavno je objavila dva albuma nakon 11 godina pauze. Koncert je započela pesmom “Karlyb*tch”, koja je dobila veliki pozitivan odjek kod publike. Nastavila je izvoditi pesme sa svoja dva poslednja albuma, koji su takođe postigli veliki uspeh. U intervjuima je izjavila da je zadovoljna ishodom koncerta, uprkos padavini tokom nastupa.

Karleuša je najavila i da će koncert biti emitovan na televiziji sledeće subote, kao deo promocije albuma. Takođe je najavila da će album biti emitovan na šest nacionalnih televizija u regionu. Osim profesionalnih uspeha, kratko se osvrnula na svoj lični život, uključujući svoju porodicu i ćerku Niku.Jelena Karleuša je ponosna na svoju porodicu, a Nika, njena ćerka, izrazila je duboko divljenje prema majci. Karleuša je istakla da se, uprkos svojoj javnoj ličnosti, više posvećuje svom porodičnom životu i uživanju u udobnosti svog doma. Njihove emocije su bile snažne, a Nika je čak objavila video na TikTok-u koji prikazuje koncert njene majke, sa porukom da nema druge poput njene mame.

 

Nika se duboko divi svojoj majci i visoko ceni njena postignuća. Njihova veza je duboka i bliska, a Jelena provodi mnogo vremena sa svojom decom, uprkos svojoj zahtevnoj karijeri.Nika je na TikTok-u objavila video klip koji prikazuje koncert svoje majke i izrazila ponos zbog njenih postignuća. Ovaj trenutak je za njih obema bio emotivan i nezaboravan.Pored profesionalnih uspeha, Jelena se kratko osvrnula i na svoj lični život, uključujući svoju porodicu i ćerku Niku.