Jeste li primijetili da su neke žene uvijek kao da su ispale iz najnovijeg modnog časopisa? Kako to?

Mi vam donosimo odgovor. U današnjem članku ćevo da se osvrnemo na 9 najbitnijih stvari koje svaka žena sa stilom mora znati i raditi svaki dan.

1. Organizirani ormar

Dobro organizirana i uređena garderoba prvi je korak prema savršenom autfitu. Takav ormar pomoći će vam da vidite koja odjeća vam najbolje pristaje. Majice i bluze najbolje se stavljaju na gornje police, hlače i suknje na vrhu, a torbe i cipele se objesiti. Ako želite, možete ih razvrstati po boji ili materijalima.

2. Redovno pratite vremensku prognozu

Vremenska prognoza će biti vaš najbolji prijatelj! A najbolji autfit svih vremena može izgledati smiješno ako se ne uklapa u vrijeme vani.

3. Odvojite dovoljno vremena

Nisu svi talenti sposobni izvrsno gledati u samo deset minuta. Pokušajte rano ustati i uložite više vremena u odabir odjeće.

Image result for stilizovane žene

4. Budite kreativni

Tajna mnogih supermodela je da oni znaju kombinirati dizajniranu odjeću s jeftinijom odjećom. Investirajte u nekoliko modernih klasika koje kasnije možete jednostavno kombinirati s različitim komadima odjeće.

5. Obratite pozornost na veličinu odjeće

Kada neke žene izgledaju zapanjujuće u trapericama ili majicama, to svakako ima veze s dobrom veličinom. Kada kupujete odjeću, budite sigurni da se savršeno uklapa. Hlače s 2 broja veće ili manje izgledat će manje nepoželjno i supermodele.

6. Lijep izgled

Bore ne izgledaju dobro nigdje, pa tako i na odjeći. Ako odjeću ne peglate lijepo i redovno , kupite sebi ispravljač na paru, adapter za odjeću koji će vam uvijek biti pri ruci i uštedjet ćete tako vrijeme.

Izvor: Stil.kurir.rs

Preporučujemo
Loading..