Novo

“Kako, bona, puta tri?” Snimak Bosanca dok uči sa ćerkom matematiku mnoge vratio u detinjstvo: “TRAUME BUKVALNO”! PA OVO JE HIT!

Internet i društvene mreže poslednjih nekoliko godina postali su mjesto na kojem ljudi iz svih dijelova svijeta, sa svima dijele neke svoje situacije koje su im se desile, pa tako imamo mnoštvo smiješnih, zanimljivih video snimaka, koji nam znaju izmamiti osmijeh na lice, ili kao što je slučaj sa ovom našom današnjom temom, da nas vrati u djetinjstvo i podjseti na neke i ne baš omiljene situacije.

Mi danas pišemo o jednom ocu i njegovoj kćerki koji su radili domaći zadatak iz najomraženijeg predmeta u školi, a to je svakako matematika. Iako se skoro svi roditelji trude da njihova djeca sama rade svoje domaće zadatke, i da sami pokušaju sve da nauče, nekada im je to ipak sve preteško pa onda u pomoć moraju da uskaču mama ili tata. Tako oni nekada znaju sate i sate da provode sa svojom djecom, po nekoliko puta da ponavljaju jednu te istu stvar, dok su misli djece negdje na drugom mjestu, i oni uopšte nisu skoncentrisani, pa onda roditelji nekada znaju i da izgube živce.

Ipak, najbitnije od svega jeste da su se ti zadaci na kraju ipak završavali uspješno. Tako na ovom video snimku se može vidjeti razgovor oca i kćerke, koji ide ovako: “Pa piši” – Da pišem 12, je l’? “Pa, prvo postavi zadatak!”- Pa, kako ću ga postaviti, ne znam kako da ga postavim!, rekla je djevojčica. Kako je tekao dalje njihov razgovor i da li su oni na kraju uspjeli da riješe zadatak, pročitajte ovde.