Novo

KAKAV ŠOK! – NAŠ ČUVENI GLUMAC (63) SMUVAO DECENIJAMA MLAĐU LEPOTICU, PA OBJAVIO FOKU: “OVO JE MOJA LJUBAV”

Danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , koja je naravno povezana sa javnom scenom , jer provereno znamo da vas takve stvari najviše zanimaju. Dakle , čovek koji iza sebe ima jako blistavu glumačku karijeru , a koji jje slavu stekao glumeći u filmu Kuduz , jeste Slobodan Čustić . Poznatiji kao Alija kroz karijeru je stekao još mnoštvo ostvarivanja , te bio u ulozi mnogih fimlova , a jedna od najpopularnijih serija u kojima smo mogli da ga gledamo je serija Igra sudbine.

Mi ćemo danas da pišemo o njegovom privatnom životu , a kao što verujemo da znate on ima šestero dece , od kojih onaj najstariji ima 42 godine , a namlađe samo 4. Dakle , dvoje dece ima sa suprugom iz prvog braka , dok je drugo četvero dobio u braku sa mlađom parnerkom Jelenom . Ono što mnogo iznenađuje sve jeste da je razlika između njih čak 23 godine . Njih dvoje su svojoj djeci dali neobična i nesvakidašnja imena,pa im se tako sinovi zovu Tanasije, Ozren, i Vasilije Vid a kćerka je Zarija.

On ne krije da je jako ponosan na svoju decu , ali ističe da sve može da se stigne ako se čovek dobro organizuje , a ako je suditi po njegovom životu njemu to dobro ide. Nije tajna , a on to kad god može napominje da mu je pre svega žena najveća podrška ,te se sa njom dogovara sve. Naime , njima razlika u godinama nikada nije predstavljala problem , Jelena je jednom prilikom istakla da ju je kod njega najviše privukla harizma , te način na koji živi život.