Oni koji su imali priliku u ponedjeljak uveče gledati televizijski program RTS ostali su potpuno u čudu i nevjerici kada su pročitali njeno ime i prezime. 

Ona je sada inače po zanimanju plesačica, ali mislimo da u tom trenutku kada se ona pojavila na malim ekranima niko nije obraćao pažnju na nje ples, već su svi bili zabezeknuti zbog onog što je pisalo na ekranu.

A sada Vas pitamo da li ste nekada do sada čuli da se neko zove Latica a preziva pritome Cvetić. Latica Cvetić. Ne zafrkavamo Vas, ozbiljni smo.

Naravno da su njeno ime i prezime ukrali apsolutno svu pažnju svih prisustnih u studiju, ali i gledaoca kraj malih ekrana koji su u šoku i nevjerici gledali u ekran svojih televizija i mislili da se radi o grešci.

Pljuštali su očekivani mnogobrojni komentari da je ona sa takvim imenom i prezimenom jednostavno bila predodređena da radi kao cvjećarka ili da se ako ništa bavi bilo kakvim poslom koji je vezan za cvijeće.

Latica je jedno određeno vrijeme radila kao animatorka na Internetu, a sudeći po mnogobrojnim komentarima na rijetkim njenim fotografijama koje se mogu naći iz tog perioda, ona je očigledno bila omiljena i kod djece i kod odraslih

Inače, nismo saznali da li je Latica Cvetić ljubitelj cvijeća ili ipak nije. To možda nećemo nikada saznati.

Sada Vas pitamo: Da li biste Vi nekada dali svom djetetu ime kao što je ovo? Ovo je krajnje kreativno moramo priznati.

Hvala što nas redovno pratite, i ostanite i dalje uz nas.

Preporučujemo