Prema mnogim medijima, ali i samo po sebi, čini se da je oženjeni pjevač Mitar Mirić u preljubničkoj vezi s pjevačicom Draganom Janićević, poznatijom kao Lepa Gaga, a koja je čak 30 godine mlađa od Mirića.

Za Mitra je poznato da je u braku već 30 godina sa svojom suprugom Suzanom, s kojom ima kćer, ali čini se da više ne krije aferu s Lepom Gagom, a poznato je da je Mitar i prije bio sklon sličnim avanturama, i izvor blizak pjevaču rekao je novinarima:

Mitar je izvrstan zavodnik. To se zna, a ni on to ne krije. Budući da je slab prema ženama, uvijek je imao problema sa suprugom. Preživjeli su svašta u braku, ali on nije promijenio svoj životni stil. Prije tri godine upoznao je Draganu kojoj je on odmah prišao i dao joj do znanja da ga njezino društvo impresionira.

Svidjelo mu se to dijete na prvi pogled, pa su razmijenili kontakte. Počeli su se viđati nešto kasnije, prvo u tajnosti, a zatim u javnost. Vodio ju je na svoje nastupe, a budući da je pjevačica puno joj pomaže u poslu, a bračnim parovima ne smeta razlika u godinama.

Iako su sada predmet raznih tračeva i priča, sigurno im ne smeta sva ta silna “popularnost”, jer se čini da u javnosti rade sve, iako nije poznato koliko je Mitrova supruga poznata s tim novim ekscesima, ali poznato je da Lepa Gaga ima i sina kojeg Mitar obožava i o kojem se pjevač brine, a svjedoci kažu da je Mitar vrlo čest gost u snjenom selu i da joj pomaže u svim stvarima oko kuće, kao i oko djeteta, ali i o karijeri.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo