Jedna američka doktorica koja se zove Liz Smith bila je zabrinuta i prosto šokirana kada je upoznala jednu malu djevojčicu koja je rođena u 29. sedmici trudnoće s brojnim bolestima povezanim sa drogom koju je njena majka konzumirala za vrijeme trudnoće, te je zbog toga na kraju odlučila usvojiti i spasiti je i dati joj ljubav.

Curica je težila samo 900 grama kad se rodila. Život je započela u inkubatoru, a majka ju je ostavila, a djevojčica u bolnici nije imala posjetitelja, a njezina situacija potaknula je dr. Liz, koja ju je odlučila jednog dana posjetiti i konačno je odlučila posvojiti. Kad je Gisele imala samo devet mjeseci, Liz je pokrenula papirologiju za usvajanje i morala je dobiti dopuštenje bioloških roditelja koji su se “predali bez borbe”.

“Kad sam dobila zeleno svjetlo da mogu da usvojim malenu Gisele, bila sam istovremeno i jako tužna i ali i jako sretna. Sretna jer ću imati priliku da je usrećim, ali mi je bilo žao, jer oni gube svoje dijete. Ali borba s ovisnošću i odgoj djeteta vjerojatno nije dobra kombinacija”, rekla je ona.

Gisele se preselila u novi dom u jesen 2018. godine, kada je usvajanje bilo konačno završeno. Od tada je uživala u svojoj novoj majci, Liz, i izrasla je u sretnu i zadovoljnu djevojčicu.

“Od trenutka kad sam je upoznala i vidjela njezine plave oči, znala sam da moram dati sve od sebe da je usvojim i da postanem njena nova majka. Jer ovo dijete treba nevjerovatno puno ljubavi”, rekla je. Liz.

giselesmith-cef1d8e73209064a0e325c0489db8579fit-760w-rnd

Izvor: Novi.ba

Preporučujemo