Jedan od najpoznatijih britanskih tv voditelja, Jeremy Kyle, koji je uspješno vodio dugi niz godina (i postao legenda britanske televizije zbog svoje emisije), “The Jeremy Kyle Show” ugostio je vrlo, blago rečeno, neobičnoga gosta i sada se zbog nje ne samo Britanija, već i cijeli svijet trese.

Tamara je bila zapanjujuća za ljude

Djevojka po imenu Tamara došla je u pomenutu popularnu emisiju došla sa Benom, svojim dečkom kako bi ispričala svoju bizarnu priču – to jest, objasnila Benu da je uspjela zatrudnjeti, čak i dva puta, samo tako što je se u javnosti skinula gol bez intimnosti.

Međutim, priča, bez obzira koliko bila bizarna, nije mogla skrenuti pažnju sa Tamarinih nevjerojatnih obrva – nešto što svakako treba ući u vrh popis misterioznih stvari i pojava ovog svijeta.

“Stvarno ne mogu zamisliti da je doista sjedila pred ogledalom, pogledala je istu stvar i rekla: Da, to su savršene obrve, to mi se sviđa” samo je jedan od mnogih komentara na društvenim mrežama.

Ben je pokušavao iz nje izvući istinu, jer je tvrdio da sumnja da su sva djeca doista njegova. Njezina posljednja trudnoća, druga, kaže Ben, dogodila se brzo nakon što su je vidjeli golu kako stoji pokraj prozora njihove kuće.

“Svaki put kad pokažeš svoju golotinju, zatrudnit ćeš, a onda se pitaš što ti Ben ne vjeruje?” upitao ju je šokirani Jeremy Kyle, i bilo je to jako glasno kao i obično.

Nakon DNK testa, utvrdilo se da su sva djeca Benova. A Tamarine obrve i dalje su zagonetka za sve nas. Na kraju vas ostavljamo da gledate poznati video i spot iz emisije “Jeremy Kyle Show” gdje Tamara i njene obrve pokušavaju ozbiljnije objasniti svoju situaciju.

To je stvarno nevjerojatno, zar ne?

Preporučujemo