Zanimljivosti

KADA JE SRBIN KRENUO DA PROMENI GRIJAČ U BOJLERU, DOŽIVEO JE FRAS! Ovaj prizor koji ga je dočekao izvrnuo mu je želudac, PA DA LI VIDITE OVO?

U poslednje vreme kako svi koristimo se internetom i društvenim mrežama, imamo priliku da vidimo celi svet kao na dlanu, a u svakom mogućem trenutku možemo da vidimo što se dogodilo u Venezueli, kao što je primer 5 minuta. Jednostavno su u poslednje vreme internet i društvene mreže postale takve da se utrkuju koja će da ima bolje i ekskluzivnije vesti. Međutim, to je sve i normalno jer danas klikovi ljudima zarađuju novac.

Mi danas pišemo o jednom kućanskom uređaju koji svako kućanstvo ima kod nas, a kao što ste mogli da vidite, radi se o bojleru. Bez bojleru bez kojeg ne bi bio moguć jedan život i sama obitelj. O kotlu postoje mnoge legende, a najčešća je ona da se ne smete da kupate dok je on uključen. Da li je ovo istina ili je to samo popularna priča, to ćemo da prepustimo stručnjacima da sami procene ovo mišljenje. Kada je u pitanju kotao to je jedan vrlo jednostavan uređaj, koji radi na principu grijača koji zagrijava vodu, a time dobijate i ugodan tuš.

Kada se on pokvari, znak je da treate kupiti novi osigurač i to je to. Mi vamdanas donosimo slučaj koji se nedaavno dogodio u Nišu, a gde je muškarac krenuo zameniti osigurač, ali kad je otvorio dno poklopca, on ga je pronašao ga kao veliko iznenađenje.

Tada je iz kotla izašla vela smeđta supstanca koja je izgledala poput piljevien, a zapravo se radilo o grejaču pomešanom sa plastiom koji je zapravo izgorio. Ova je slika privukla veliku pažnju u Srbiji, a realno se to do sada nikome nije dogodilo. Da li ste vi imali sličan problem?