Novo

Kad zvezde postanu neprijatelji, kreće javni pakao! Ovo su najveći estradni ratovi! ŠOKIRAT ĆETE SE…

Naša današnja tema bit će veoma zanimljiva, a odnosi se na naše poznate estradne ličnosti koji su na istoj prisutni dugi niz godina. Naime, znamo da je mnogo njih koji se baš i ne slažu u nekim situacijama, pa tako dođe do mimoilaženja mišljenja, što je i sasvim normalno, ali svi znamo da na estradi postoje one ličnosti čiji rat traje već godinama, koji su jedni drugima izgovorili nevjerovatno teške riječi i optužbe, pa su čak i na sudovima završavali zbog toga. Upravo sa time ćemo da se bavimo u nastavku današnjeg članka, pa ćemo vam navesti neke od ratova koji traju godinama, a u kojima su glavni akteri neki od naših najpoznatijih ličnosti.

Naravno da su prve na spisku dvije velike, možda i najveće zvijezde na Balkanu, Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, a o njihovom sukobu koji traje već godinama je suvišno i pričati s obzirom na to da je malo onih koji ne znaju cijelu priču i njihov odnos od samog početka. Na ratnoj nozi su već decenijama, a poslednjih godina, one se viđaju samo na sudu, a podsjećanja radi trenutno je u toku tužba koju je Jelena uputila Ceci, a kako stvari stoje njihovom sukobu ne nazire se kraj, i pitanje je da li će one ikada zakopati ratne sjekire.

Sljedeći o kojima ćemo pisati su opet pjevačica Jelena Karleuša, ali ovog puta na Cecinom mjestu nalazi se pjevač Aca Lukas. Naime, oni su svoje prijateljstvo koje je godinama trajalo, prekinuli 2018.godine, i na samom početku ni jedno od njih javno nije htjelo govoriti šta je tome prethodilo, a onda je Jelena jednom prilikom rekla: “Dogodila se jedna jako tužna stvar kada je reč o Lukasu, to je da je definitivno, posle ovoliko godina, izgubio mnogo tj. jednog pravog, iskrenog prijatelja na estradi, a to sam ja… Nažalost… Mislim da se preko nekih stvari zaista ne može preći, pogotovo kada mi neko vređa bolesnu majku iz čista mira, to se ne oprašta. Žao mi je što se ovo dogodilo. On verovatno zna svoje razloge i ja ih znam, svi ih znaju. Neka mu je sa srećom”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.