Zanimljivosti

KAD TI POKOJNIK DOĐE U SAN: RAZLOZI Zašto Se Mrtvi Pojavljuju U Snovima Svojih Bližnjih- NA NEKE POSEBNO OBRATITE PAŽNJU, VEOMA SU VAŽNI

Snovi mogu često imati ogroman uticaj na osobe koje su u žalosti, a dosta ožalošćenih je priznalo da u svojim snovima sanjaju susrete sa osobama koje su nedavno preminule.

Premda te osobe više nisu tu s nama, te osobe nas nikada zapravo ne napuštaju, a dost aljudi tvrdi da sanjaju redovno pokojnike i da to uvijek bude veoma realistično.

Portal shareably.com otkriva da su ovakvi snovi poznati pod nazivom snovi susreta, a na tom portalu je svoje iskustvo podijelio i doktor Patrick McNamara.

“Oba roditelja su preminula prije preko 10 godina, i to u razmaku od manje od godinu dana. Šest mjeseci nakon svake smrti sam imao svaku noć vrlo živopisne snove sa svakim od njih, pa čak i par puta sa oboje. To nije bio običan san, djelovao je drugačiji.” 

Ti snovi nerijetko mogu da imaju neke veoma standardne i uobičajene teme, a svega par njih je doktor McNamara stavio na spisak, pomoću kojih i vi možete shvatiti značenje tih neobičnih snova, u slučaju da to doživite.

Evo spiska:

  • Preminuli se javlja isto kao u životu, mada djeluje mlađi i punoj snazi
  • Preminuli prenosi ohrabrujuću poruku osobi koja ga sanja, tipa “Sve je u redu. Uvijek sam tu uz tebe.”
  • Poruka preminulog se šalje više telepatski nego izgovoreno običnim riječima
  • San koji osoba sanja je veoma realističan i više normalan nego bizaran, s obzirom kakvi snovi znaju da budu.
  • Ti snovi su veoma intenzivni, osoba ima osjećaj kao da je preminuli stvarno došao u posjetu
  • Osoba kojoj je preminuli došao u snovima se sjeća sna ujutro kad se probudi.

Ostatak teksta OVDJE