Otac šest godina, Britanac Gary Smart, ispunio je svoju posljednju želju u bolničkom krevetu – napustiti ovaj svijet kao oženjeni čovjek.

Godinu prije, planirao je oženiti svoju djevojku Lauru, ali njegovi su se snovi srušili nakon što mu je prije mjesec dana dijagnosticiran agresivan karinom pluća. Liječnici su mu rekli da ima samo nekoliko dana života, a on im je rekao da nema planova napustiti ovaj svijet dok se ne oženi Laurom.

U bolničkoj sobi bila je ceremonija vjenčanja dok su Laura i Gary ležali u krevetu zagrljeni. Gary je preminuo sedam sati kasnije.

“Nakon što mu je dijagnosticirana bolest, rekao mi je da želi umrijeti kao moj suprug. Nadali smo se da ćemo dobiti više vremena, ali sudbina nije tako planirala” – tužno je rekla Laura. U suzama je dodala da žali što se nije udala nekoliko godina ranije.

“Imali bismo više vremena jedno za drugo. Bilo bi to drukčije vjenčanje, a u stvari to je bio oproštaj svih njegovih najmilijih, okupljenih na jednom mjestu” – kaže ona. Gary je noćas napustio ovaj svijet dok je Laura ležala kraj njega. Razgovarali su, a ona je tek na trenutak primijetila kako mu maska ​​s kisikom nije na mjestu.

“Bio je divna osoba. Ponosna sam što sam mu bila žena, barem sedam sati “, kaže ona.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..