Udaja i pridruživanje voljenom čovjeku i sretan brak je san svake djevojkem, pa samim time isto i meni. Upoznala sam ga, svidjelo mi se i nakon određenog vremena odlučili smo se vjenčati. Kad sam se udala, prvo jutro je počelo na vrlo čudan način.

woman

Upravo mi je tog jutra svekar rekao: “Dijete moje, Bog ti pomogao.” Ali nisam znala zašto mi to govori, nisam znala kakve su to riječi, bilo je čudno. Čak sam pomislila na trenutak da nije normalan, gledala sam ga iz daljine.

Ali vrijeme se počelo udaljavati i nakon dvije godine našeg braka sjetila sam se svake riječi koju je moj svekar tada govorio i shvatila sam da je u pravu bio i da je izgovorio riječ dobre riječi.

Naime, shvatila sam da je moja svekrva jedna vrlo zla osoba i da je najvjerovatnije znao šta je, budući da je s njom proveo nekoliko desetaka godina.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Dvije pune godine trpila sam pakao od svekrve. Svakodnevne muke i nesporazumi, rascjepci i problemi, ali to nije bilo dovoljno za nju, pa je čak i svog SINA MEZIMCA, a mog MUŽA nagovarala na razne besmislice, a ona je otišla do te mjere da moj muž koristi silu i nanosi ozljede.

Sve je bilo u najboljem redu dok smo se zabavljali, dok majka nije ni znala da ja postojim sve dok se ona nije uvalila u naše živote. Vjerujem da ću uskoro biti rastavljena, pa neka živi sa svojom majkom do kraja života.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..