U medijima često se piše o poznatim osobama, a jedna od njih je i slavna pjevačica Ceca Ražnatović. Dugo su se širile glasine o navodnom razlazu između nje i njene bivše frizerke i kume, Svetlane Bubanje Bucke. Međutim, nedavna izvješća ukazuju na to da su te sumnje neosnovane. U dokumentarnom dramatičnom serijalu “Ceca Show”, Bucka je otkrila detalje njihovog odnosa i razjasnila nagađanja.

Svetlana Bubanja Bucka je iznijela da je njihov radni odnos započeo 2001. godine, kad je Ceca ponudila suradnju na projektu. Njihova suradnja trajala je gotovo dvadeset godina i bila je obilježena raznim emocijama, od radosti i zabave do teških trenutaka i uspjeha.U jednoj anegdoti, Bucka je opisala trenutak kad je na jednom koncertu pomogla Ceci. Na koncertu, Ceca je imala problema sa sandalama te je Bucka brzo priskočila i pomogla joj da ih skine. Kasnije, na drugom koncertu u Sydneyu, dogodila se situacija s haljinom Cece. Bucka je spriječila da remen haljine pukne te je time spriječila potencijalno neugodan incident.

Bucka je također podijelila svoju borbu s rakom dojke. Tijekom jedne turneje s Cecom, otkrila je tumor na dojci. Tokom tog teškog razdoblja, Ceca i Mira Škorić pružile su joj snažnu podršku. Mira Škorić, također poznata pjevačica, angažirala je svog osobnog liječnika kako bi pomogla Bucki tijekom liječenja.

Sve ovo svjedoči o dubokom i iskrenom odnosu između Ceci i Bucke te o tome kako podrška i prijateljstvo mogu biti ključni u teškim životnim trenucima.Nakon što joj je dijagnosticiran rak dojke, bivša Cecina frizerka i kuma prošla je kroz teško životno razdoblje. Svoj trijumf nad bolešću pripisuje nepokolebljivoj podršci i Cece i Mire Škorić.