Posljednjih mjeseci svim balkanskim medijims glavna tema je Lepa Brena, a kako su ovih dana pisali gotovo svi mediji na Balkanu, Lepa Brena polako gubi kosu, a u posljednje vrijeme nije skinula puno perika jer ih je kupila po visokoj cijeni u stranim zemljama. država, niko ne vjeruje koliko je za njih zapravo platila.

Nigdje ne možete vidjeti legendu narodne glazbe s njezinom prirodnom kosom, koja je, po svemu sudeći, skrivana od medija jer je u jako lošem stanju, Fahreta je zapravo ćelava kako godine prolaze.

Odnosno, ona je gotovo bez svoje prirodne kose, a njezina sijeda kosa sve je vidljivija i Lepa Brena to sve više skriva. Ono što sigurno niste znali, slavna pjevačica Fahreta prvi se put pojavila s perikom prošle jeseni u Stark Areni i svi su odmah primijetili da je nešto čudno i da to nije ista kosa koju su navikli gledati godinama.

Ravna kosa joj je bila srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika koju je promijenila na koncertu bila kraća verzija koja se isticala njezinim šiškama, pa je bilo više nego očito da nosi perike.

Pjevačica doista ima velikih problema s prirodnom kosom kako je starija i opada s godinama, lako to možete vidjeti na fotografijama.

Očito je da su tokom godina razne frizure i čista hemija koje je stavljala učinile svoj dio, a ako kažemo da je ona na sceni više od 30 godina, onda je jasno da njezina kosa može biti brutalno oštećena raznim hemikalijama, shvatila je da je sve otišlo u pakao , kad je snimala posljednji album. Prestrašila se kad je vidjela da je prednja strana ćelava, a onda je jednostavno počela paničariti oko kupovine najskupljih perika.

Šta mislite o Brenninom novom stylingu?

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..