Novo

KAD MI JE SVEKRVA OVO URADILA NA VEČERI – IZBACILA SAM JE IZ KUĆE! “Otišla sam da se istuširam, a onda sam osetila…”

Svadbe su oduvijek bile jedna od omiljenih tema u javnosti, jer uvijek se desi neka nepredviđena situacija, o kojoj se kasnije danima priča i komentariše, a to je nekako posebno specifično za naše područje. Iako su došla takva vremena da ekonomska situacija i nije baš na zavidnom nivou, ali sve to stavlja se po strani, pa što bi se narodski reklo, na svadbu se da i poslednji dinar, samo da bi se udovoljilo nekome drugom, a onda sve te fotografije i video snimci završe na društvenim mrežama.

Pored toga odnos između svekrve i snaje oduvijek je bio veoma zanimljiva tema, jer koliko nam je poznato, one se nešto baš i ne vole previše, iako doduše moramo da kažemo da ima i onih izuzetaka, ali vrlo malo. Tako vam mi u nastavku donosimo jednu priču, a radi se o tome da je jedna žena svoje iskustvo odlučila da podijeli sa svima, pa je rekla da je bila mnogo bijesna kada je njena svekrva došla kod nje i njenog supruga, a onda je hranu koju je ona spremila, bacila u kantu za smeće.

Njena ispovijest završila je na Reditu, a ona je napisala između ostalog da je to trebalo da bude jedna sasvim opuštena večera, i da je ona hranu spremila malo prije nego što je svekrva došla. Naime, kada je stigla, one su se pozdravile, i ona je otišla samo da se istušira na brzinu, a njen muž je inače malo kasnio sa posla. Kada je završila tuširanje osjetila je miris hrane, i zatekla je praznu šerpu, dok je njena svekrva uzela drugu posudu i počela da pravi drugi obrok. Njoj je rekla kako je vjerovatno zaboravila da isključi ringlu i da joj je večera zagorila, pa je ona zbog toga uzela da nešto napravi nabrzinu. Ostatak teksta pročitajte ovde.