Savjeti

KAD JE OTVORILA RADIJATOR, život joj se zgadio! OVAKO NEŠTO NISTE VIDELI, kako je nije sramota da sve snima?! (VIDEO)

Svi želimo da imamo čistu kuću i svi smo ubjeđeni da tu čistoću održavamo bez ikakvih problema, ali dosta često možemo vidjeti da smo neke stvari zanemarili.

Jedno od sigurni upitnih mjesta gdje smo sigurni da smo dobro očistili su radijatori za centralno grijanje u našim kućama. Koliko vas temeljito čisti radijatore, priznajte? A koliko vas ustvari samo čisti vanjske površine i tako samo prividno ima čiste radijatore.

Jedna djevojka je na TikTok nedavno okačila video u kojem prikazuje postupak za čišćenje radijatora. Za nju je čišćenje doma kao neka vrsta terapije i najsretnija je kad je u svom elementu, odnosno kada čisti. Taj se postupak sastoji u ulivanju dezinficijensa s aromom limuna između unutarnjih rebara radijatora. Radijator koji je čistila bio je smješten u kuhinji i njezini fanovi nisu mogli vjerovati koliko prljavštine na kraju izlazi iz samog radijatora. Jasno je da su se ljudi zaprepastili.

Sva ta prljavština bila je toliko upakirana u radijator da je bilo potrebno temeljitije čišćenje. Bilo je svega, od obične prašine zbijene u grude, pa čak i paučine. Poslije pranja smeća s unutarnje strane radijatora, došlo je na red dobro pročišćavati spužvom vanjsku površinu, jer je i tu bilo dosta naslaga.

Fascinacije prljavštinom na internetu ne nedostaje, pa je njezin video već sada pregledan preko 175 000 puta. Takav prljavi radijator nikoga ne bi trebao iznenaditi, sigurno ste uočili da se iznad i ispod radijatora, nakon duže uporabe, na zidu pojavljuju uzorci prašine koja nastaje protokom vrućeg zraka kroz unutrašnjost radijatora. Logično, zrak koji struji tim dijelom sa sobom donosi i prašinu i sve ostalo. A sve to visi na paučini koju su izvan sezone ostavili neželjeni gosti u vašem domu.

Video pogledajte OVDJE