Novo

J*ZIVA PREDVIĐANJA ASTROLOGA VELIČKOVIĆA: Sve će pući kao balon, biće mnogo l*ševa! Nakon presude, rekao i da Zoran Marjanović NIJE KRIV!

Domaća javnost ostala je u velikom šoku nakon vijesti da nas je napustio poznati astrolog Dušan Veličković, koji je domaćoj javnosti bio itekako jako dobro poznat. I njegova porodica potvrdila je ovu tužnu vijest o njegovoj iznenadnoj smrti. Naime, Dušan je preminuo jučer u spa centru u Beogradu gdje ga je pronašao drugi korisnik, koji je zvao zaposlene, a oni su odmah pozvali Hitnu, ali nažalost za njega je bilo kasno.

Dušan je bio neko ko je uvijek komentarisao aktuelna dešavanja na domaćoj javnoj sceni, imao zanimljiva predviđanja, često je gostovao po raznim emisijima, a početkom godine on je rekao kako će ratovi da postanu radikalniji, kao i to da će doći do upotrebe hemijskoh oružja, a tada je on za medije govorio sljedeće: “Bojim se da će tamo negde biti bačeno neko hemijsko oružje. To je planetarno. Na ličnom nivou moguća su trovanja alkoholom ili hranom, čak i lekovi mogu imati kontraindikaciju”, rekao je on, pa je tada također istakao kako će 21.maj da bude ključan dan, dan konjukcije Sunca i Merkura.

“Sunce predstavlja vladare, predsednike država i kada se oni sretnu. Oni moraju da rade svoj posao. Sve što ima veze sa Suncem, ima veze sa vladarima. Sve će da pukne kao balon za dvadesetak dana”, govorio je on. Također on je u septembru mjesecu predviđao razaranja kao i mnogo le ševa. Ostatak teksta pročitajte ovde.