Julija Gorina je djevojka ili žena, koja je tek u dobi od 24 godine saznala pravu istinu o svojoj porodici, te da je otac nije napustio i u stvari biola oteta. Julija je iz mjesta Ryazan u Rusiji, a cijelog je života bila tužna jer je mislila da ju je otac ostavio samu u vozu i otišao.

Sve se to dogodilo 1999. godine, kad su Julija i njen otac Viktoriy Moyishenko napustili Bjelorusiju i krenuli za Rusiju kako bi prodali krompir, a na povratku se otac napio, potukao se u vagonu i zaspao nakon svega. Kad se probudio od njegove kćeri nije bilo ni znaka ni glasa, a tako je bilo i narednih 20 godina, a saznalo se da je Juliju iz voza odveo stariji par koji je neko vrijeme prosio s njom, da bi nakon nekoliko sedmica bila ostavljena na stanici i dvadesetak dana kasnije policija ju je našla gladnu i smrznutu, ali ona je odbila hranu jer nije poznavala nikoga.

Na kraju su je smjestili u sirotište i dali joj prezime Ivanov, a zapisali su joj da je rođena ranije nego što je zapravo bila jer je izgledala prilično mala, tek da bi nakon 20 godina kada je tražila roditelje pronašla svoje prave roditelje

Njihov prvi susret bio je zaista emotivan, a majka ju je cijelo vrijeme molila za oprost, a oni su joj objasnili šta se zapravo dogodilo, a na kraju je DNK testom dokazano ono što su svi već znali, da je Julija njihova kći koja je povela sa sobom u svoj dom svog muža i kćerkicu po imenu Kristina.

Izvor: Lokovesti.com

Preporučujemo