Fotografije su divna stvar. Pokazuju nas u različitim periodima našeg života, u svim uzrastima, situacijama, društvima…

A kako uspješno možemo prepoznati nekoga sa slike? Ipak je prošlo puno godina, promijenimo se u odnosu na slike iz djetinjstva. Neke osobe zadrže svoje karakteristične crte lica, osmijeh ili pogled pa to onda olakša prepoznavanje dok se nekada osobe toliko promijene da skoro nikakvu sličnost ne možemo pronaći sa slikama iz djetinjstva

E sad jedan mali zadatak za sve vas – pogodite o kojo se osobi radi? Reći ćemo samo da se radi o pjevačici, poznato je da je rano ostala bez majke. Odrastala je sa ocem i mlađim bratom sa kojim je i danas jako bliska. Obzirom da je bila jedina žena u porodici, veoma mlada je počela da vodi domaćinstvo i da kuha sa nepunih 14 godina.

Prije trinaest godina bila je učesnica takmičenja za Zvezde Granda gdje je ostvarila zapaženi uspjeh, plasirala se u finale i osvojila drugo mjesto. To je bilo početak veoma dinamične karijere i dovelo do toga da je danas jako poznata, ima sjajne hitove iza sebe i odličnu karijeru. Vjerujemo da ste u priči prepoznali našu Radu Manojlović, koja je danas u vezi sa BH pjevačem Harisom Berkovićem takođe pobjednikom jednog serijala Zvezde Granda. Rada ima iza sebe nekoliko plastičnih korekcija na sebi, a najvišena nosu koji je danas totalno drugačiji. Ima dobru liniju koju zna i da naglasi izazovnom odjećom.
Vaša mišljenja o Radi Manojlović? Da li volite da je gledate i slušate? Da li vam se sviđa ova pjevačica?

Preporučujemo