Novo

JORGAN PLANINA u Šimanovcima! PRVA VRELA AKCIJA U ZADRUZI 6! Rijaliti učesnici zatresli krevet, nisu mogli da se kontrolišu (VIDEO)

Kako je počeo najgledaniji rijaliti Zadruga 6 svi njeni fanovi su ponovno u transu i prate definitinvo sva moguća dešavanja na selu u šimanovcima. Pauza je trajal mesec dana nekim se činila kao cela večnost a sada se najluđi šou ponovno vratio na male ekrane televzije Pink.

Pa tako da svi oni koji vole afere, svađe se ks su ponovno došli na svoje a jednostavno ovakav format emisija su nekada striktno samo volele žene, a sada su se i muškarci sve češće uključuju u praženje ovakvih programa. Nekada je javnost oberučke prihvatila šta se tamo dešava a imena koja se tamo pojavljuju iz oka realnog i normalno gledaoca ispod su svake norme normalnog.

Tako je veliki broj kriminalaca, propalihi pevača i glumaca a ovo im sve dođe kao neka odskočna daska da se ponvno vrate u igru mada od njih skoro niko da i ne doživi neki povratak na stare staze slave. Međutim, imamo i dosta anonimusaa koji se pojave ovde, pa onda u prvim danima rade sve i svašta, saamo da bi izgradili neko ime i renome.

Sandra Bakša i Ilil Broks sus e spetaljli u roku od samo nekoliko dana nisu nikako gledali na svoje bivše partnere Danijelu Višiću i Uršu Škofić te su prvo krenli sa transtvenim poljlupcima. Kada je akcija krenula da se komplikuje, njih dvoje su se prekrili jorganima, i nastavili sa divljom akcijom koju su svi čekali. Kako je vreme nastavilo da teče, njih dvoje su, čak, u jednom mometnu i zatresli jorgane, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku ovog videa.