Sinoć su Jelena Karleuša i Duško Tošić proslavili rođendane svojih kćeri, Atine i Nike. Unatoč mnogim promatranjima, posebna pažnja bila je usmjerena na odnos između Jelene i Duškove majke Nikolete Tošić. Na fotografijama koje su obišle društvene mreže, Jelena i Nikoleta su blistale od sreće, svjedočeći o skladnom odnosu između njih.Osim rođendanskih proslava, posebna pažnja bila je usmjerena na Jelenin izgled i osmijeh koji nije bio prisutan. Jelena je nosila bijelu haljinu dok su njezine kćeri također bile odjevene u haljine, dok je Duško nosio hlače i sako.

Proslava se odvijala na terasi luksuznog hotela, a gosti su uključivali prijatelje Atine i Nike, kao i poznanike Jelene i Duška.

Važno je napomenuti da su Jelena i Duško nedavno privukli pažnju javnosti nakon što je Jelena u jednom intervjuu izjavila da je Duško bila najveća greška u njenom životu. Duško je na to odgovorio objavom na Instagramu, citirajući Ivu Andrića, dok je Jelena nastavila izražavati svoje mišljenje o situaciji.Ovaj događaj je privukao pažnju medija, a njihov odnos i javne izjave ostaju predmetom rasprave i pažnje javnosti.

Unatoč izazovima u njihovom odnosu, Duško Tošić nastavlja svoj život nakon razdvajanja od Jelene Karleuše, što se može vidjeti iz njegovih profila na društvenim mrežama. Očigledno je da su komentari Jelene bili usmjereni prema Dušku, ali on se čini zadovoljnim i sretan nakon razvoda.Odnos između Jelene Karleuše i Duškove majke Nikolete izgleda skladno na fotografijama s proslave, unatoč prošlim tenzijama u njihovim odnosima.Cijeli događaj bio je pomno organiziran s dojmom sofisticiranosti, ostavljajući djevojčice ushićenima.