Mnogi ne prihvataju predskazanja Vesne Rivas, pa svaku priliku koriste da je čak i ismijavaju, ali zaledit će vas ono što je podijelila putem svog Instagram profila.

Naime, ona je podijelila sa svojim pratiocima činjenicu da joj se nažalost, obistinilo jedno predskazanje. Bivša učesnica rijalitija Parovi i folkerka, predvidjela je da će Šaban Šaulić nastradati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći još u novembru 2016. godine.

“Šaban Šaulić miriše mi mnogo na smrt. Već dvije godine oko njega kruži mrtvačka kočija,” stajalo je u njenom predskazanju kada niko nije ni slutio da će se desiti užasna nesreća.

Pjevaču je te iste godine otkriveno da je došlo do zapušenja trbušne aorte, te je mogao izgubiti glavu zbog toga u to vrijeme. Nakon dvije godine pokojni pjevač se požalio na bolove u grudima i primljen je usred noći na jednu privatnu kliniku, u koju su ga prijatelji odvezli.

Doktori su tada konstatovali da je doživio blaži srčani udar. Nažalost, kočija smrti iz Vesninog predskazanja u februaru ove godine došla je po Šaulića.

On je stradao u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj u 68. godini, vraćajući se sa tamošnjeg nastupa.

“Listam neke magazine, naletjela na ovo moje predskazanje. Nažalost, obistinila se i ova moja vizija. Anđeli nek te čuvaju, legendo,” napisala je ona.

Inače, Vesna Rivas je nedavno pokrenula i registrovala svoj biznis – gatanje odnosno predviđanje budućnosti i tvrdi da je već u više navrata pričala sa mrtvima. Šaban joj se još nije javio, on je još uvijek nedostupan (možda je promijenio broj).

Izvor: ZB

Preporučujemo
Loading..