Showbizz

JEZIVO! INFARKT PRED KAMERAMA: POZNATA PJEVAČICA doživela SRČANI UDAR USRED emisije! (foto)

Da čovjek nikad ne zna šta ga sve čeka primjer je koji vam  donosimo u današnjem tekstu.

Riječ je o slavnoj pjevačici Ivani Peters koja je prije šest godina, iako veoma mlada, doživjela srčani udar kada je gostovala u TV programu. Kasnije je rekla da je u jednom trenutku osjetila jednu jaku i neopisivu bol od koje se na kraju onesvijestila.

Kasnije nije mogla shvatiti da joj se infarkt dogodio, koja tada nije imala ni 40 godina, a zdravo se hranila i bila tjelesno aktivna. Ivana je tek kasnije shvatila da par dana prije te emisije u kojoj se sve dogodilo, ima nekih simptoma, ali da na njih nije previše obraćala pažnju. Kazala je da će joj biti dosadno penjati se stepenicama na drugi sprat, što prije nije nikada bio slučaj, a bilo je i nekih drugih simptoma na koje tada uopšte nije obraćala pažnju.

Tek kad je bila u studiju na setu emisije Ko je kod Koje, i kad je osjetila jaku i neopisivu bol u prsima, shvatila je da je to stvarno nešto opasno. Ivana dodaje da je sreća u nesreći u tome što je bila u studiju s drugim ljudima i da su bolovi bili toliko jaki da je na kraju pala u nesvijest, jer da nije, vjerovatno bi tu bol ignorirala i ne bi nazvala liječnika.

Danas je rekla da ni liječnici ne znaju zašto joj se dogodio ovaj srčani udar, jer ni po kojem kriteriju nije pripadala onoj rizičnoj skupini. Imala je povišeni holesterol, ali to je bio slučaj za nju otkad zna za sebe, a što se genetike tiče, niko u njezinoj užoj familiji nije nikada imao problema sa srcem. Danas se Ivana mora brinuti maksimalno o svom zdravlju i ne napušta svoj dom bez svih potrebnih lijekova.