Pored čitave ove situacije sa koronavirusom, čitav Balkan nikako ne prestaje čitati i slušati o vijestima iz crne hronike.

Svaki dan nam donese neku novu vijest, neki novi događaj koji nas totalno iznenadi, i za koji mislimo da je moguć samo u filmovima. Sve to običnog čovjeka može teško ostaviti ravnodušnog, a ova vijest je šlogirala cijelokupnu javnost.

Ova se današnja priča zapravo dogodilo nedugo prije samog početka pandemije koronavirusa, i to u Španiji, u gradiću Murcia. Radi se o djevojčici koja ima samo 11 godina, koja je u februaru ove godine postala majka. Da, dobro ste pročitali ovo. Ona je stvarno zatrudnila prošle godine i rodila dijete početkom ove. Eto, kao prava španska serija. Međutim, naknadnom policijskom istragom i DNK analizom došlo se do još jednog strašnog i krajnje jezivog otkrića.

Naime, djevojčica je odbijala reći ko je otac njenog djeteta, i s pravom su svi mislili da se radi o njenom očuhu, ali je DNK analiza otkrila da je otac njen vlastiti brat koji ima 13 godina. Naravno, i tu je prva pomisao bila prisila, ali su se i tu zeznuli.

Kada se saznalo da su brat i sestra zapravo roditelji (maloljetni roditelji) ove bebe, oni su priznali da se vole i da tu nije bilo nikakve prisile već su sve to radili s dogovorom. Šta reći? Kako više biti pametan? Imate li vi možda neki komentar za ovaj zaista neobičan događaj o kojem ste danas čitali? Mi nemamo više šta da kažemo, jer ovako nešto se zaista jako rijetko viđa i o ovim se stvari jako rijetko čita, mada treba biti realan i shvatiti da sličnih primjera vjerovatno ima širom svijeta, ali se o tome ne zna puno.