Zanimljivosti

JEZIVI prizori sa sahrane! Mrtvac im MAHNUO iz sanduka, ljudi krenuli bježati, ali… (VIDEO)

Za danas za vas imamo vrlo interesantnu priču, i upravo kad pomislite da ste sve već vidjeli i čuli u životu, uvijek postoji nešto novo.

Ono što vam prezentiramo danas graniči s drugom dimenzijom, ali još uvijek se dogodilo, pa nam daje dozu užasa i mistike. Vrlo dobro znamo da je odlazak na sahrane i ceremonije te vrste veoma teška stvar i da svi zapravo volimo izbjegavati takve stvari, ali ponekad postoje situacije u kojima moramo poštivati ​​te stvari. Možete biti vrlo bogati, ali jednoga ćete dana morati ići u podzemlje i na istu dubinu kao neki siromah koji je jeo u narodnoj kuhinji supu i bajati hljeb. Danas za vas imamo priču koja nam stiže iz Engleske koja je vrlo morbidna, a o kojoj se priča i danas. Pogreb je bio poput bilo kojeg drugog, ali kako su počeli spuštati pokojnika u rupu, njegov se glas odjednom čuo kako odjekuje po groblju.

Znamo da je ovaj šaljivdžija to učinio puštajući glas iz zvučnika, jer je želio ugoditi svima koji su toga dana došli na njegovo posljednje oproštenje. Kad su se prisutni malo sakupili, svi su shvatili da iz zvučnika pokojnik priča neke šale, pa su se svi slatko nasmijali i nastavili s cijelim postupkom. Ali, ova situacija koju vam danas donosimo dogodila se ipak u Indoneziji. Njihov je običaj imati mali prozor na svakoj škrinji i u trenutku kad se lijes spusti, svi su primijetili da pokojnik maše kroz taj prozor. Postavlja se pitanje jesu li zakopali živog čovjeka?