Uncategorized

JEZIVI KRICI odzvanjali imanjem! STRAVIČNA svađa Naide i Gasttozza, PAO JE, krv lipti…. (VIDEO)

Reality programi su skroz zavladali apsolutno svim medijima, Internetom i društvenim mrežama. Svi samo pišu o onome šta se u njima događa.

Preljuba, akcije u krevetu, svađe, tučnjave postali su bukvalno naša svakodnevica, ljudi to jednostavno vole i zato imamo slučajeve koji reality show gledaju bukvalno 24 sata dnevno kako ne bi slučajno propustili nešto od ovih događaja.

Čak i sada kada imate mogućnost pretplate na svoj omiljeni reality show, sve je mnogo lakše. Bukvalno je sada tako da  sve to možete pratiti vrlo jednostavno na svom mobitelu ili tabletu dok ste na putovanju, odmoru ili kafi. Definitivno, Zadruga je najinteresantnija od programa iz te branše i nju svi apsolutno prate, jer je tamo svaki dan vrlo uzbudljivo, Kristijan Golubović, Miljana Kulić, Vladimir Tomović zasigurno su prava potpora za imati vrlo kvalitetan program (ko ovako nešto voli da gleda), što dokazuju iz dana u dan.

Ali, još jedan reality show pod nazivom Parovi privlači također veliku pažnju jer smo i tamo uvijek imali vrlo zanimljive sudionike, a jedan od njih je zasigurno Gasttozz, koji je postao njihovo najprepoznatljivo lice, pa čak možemo reći i zaštitni znak. Stalno je na udaru ostalih sudionika, jer jednostavno svi žele dio pažnje koji mogu dobiti od gledatelja ukoliko uđu u neki sukob s njim. Tako je s njim sada u glavnoj ulozi bio Naida, koja više nije htjela trpjeti njegovo ponašanje.

Lijepo mu je izrešetala sve što misli, kako bi joj on na kraju slomio jaje iznad glave. Samo je onda pričekala pravu priliku, a zatim ga polila jogurtom. Svi ostali u kući odmah su poskočili i spriječili veći sukob između njih dvoje. Gasttozz je bio u vidno alkoholiziranom stanju, pa je skoro došlo vrijeme za fizički obračun. Sve pogledajte u videu.