Novo

Jezive prognoze Bila Gejtsa: Stiže nam Pandemija 2 – Evo kada će se dogoditi. “Ne brinite, ja imam moć da spasim čovječanstvo. Ja sam pošten i svi znaju da sam veliki humanista”

Jedna od onih osoba koje su se najviše pominjali u svjetskim medijima vezano za pandemiju koronavirusa je definitivno Bil Gejts, kontraverzni multimilioner i vlasnik Mikrosofta.

Uz njegovo se ime vezalo mnoštvo različitih teorija zavjere, pa su ga tako neki optuživali da je on lično učestvovao u kreiranju i širenju koronavirusa, te da je njegov ultimativni cilj, koliko god to nerealno zvučalo, da čipuje čitavo stanovništvo kako bi on imao potpunu kontrolu nad svima. Naravno, sve te teorije su čista i totalna glupost, neutemeljene i izvor polupismenih mozgova.

Tako je Gejts prije nekoliko dana gostovao online u jednoj TV emisiji gdje je najavio novu pandemiju koja bi, kako on kaže, mogla još žešće pogoditi planetu prema njegovim procjenama. On predviđa da će se to sve desiti otprilike za nekih 5 godina i kazao je ovo:

“Stiže nam Pandemija 2. Radi se bioterorističkom napadu koji će, prema mojim slobodnim procjenama, da se dogodi za nekih 5 godina i koji će imati još razornije posljedice po čovječanstvo. Međutim, ne brinite, ja sam tu. Ja ću učiniti sve da spasim čovječanstvo jer je to dužnost mene kao poštenog građanina ove planete i kao velikog humaniste” kazao je on.

Dokaz toga, da je on stvarno veliki humanista, je i činjenica da je skupa sa svojom ženom Melindom 2000. godine osnovao fondaciju za vakcinisanje djece u regijama zahvaćenim dječijom paralizom. Njegova fondacija je sada angažovana i na pokušaju pronalaska prave vakcine protiv aktuelnog koronavirusa i on je na ovu temu također imao šta da kaže.

“Zbog trenutne situacije sa koronavirusom očekujemo da će ovako sve ostati i da ćemo živjeti ovako sigurno do kraja ljeta. Ali do tada će nam definitivno biti potrebno čudo. Naime, vakcina i kada bude izmišljena, njen efekat se neće vidjeti odmah. Odnosno, ona će početi djelovati tek dvije godine nakon vakcinacije. Radimo intenzivno na tome da se to skrati.”