Novo

JEZIVA SCENA U BEOGRADU: “Video sam čoveka kako grli mog sina” – a onda je usledio ŠOK

Danas vam donosimo jednu priču koja nam dolazi iz Srbije, tačnije iz Beograda, a koja je završila na društvenim mrežama, i privukla dosta pažnje korisnika, a nekako ste i po naslovu mogli da zaključite o čemu se radi. Inače, ovo bi sve trebalo da zanima, posebno one koji su roditelji, i koji bi više pažnje trebalo da obrate na svoju djecu, kada izlaze sa njima napolje da se igraju.

Dakle, ova situacija se desila u jednom novobeogradskom naselju, na igralištu, a sugrađani su apelovali na roditelje da više obrate pažnju na svoju djecu, i na svaki sekund njihove igre. On je napisao kako su se djeca igrala kod zip lajna u bloku 63, gdje je i on bio, samo malo dalje sa svojim djetetom i odatle je posmatrao svoj drugog sina koji je bio u redu za zip lajn, pa je rekao kako je on u jednom momentu vidio jednog čovjeka kako grli njegovog sina i još jednog dječaka, a okrenuo se prema drugom dječaku kako bi ih on slikao, a onda je nastavio dalje, pa je napisao:

“Brzo dotrčavam. Vidim dva migranta tamnoputa u papučama i pitao sam ih šta to rade. Oni na engleskom odgovaraju “Samo smo se slikali” i kažu da će obrisati. Sliku su obrisali uz moje nadgledanje. Odmah su se okrenuli i otišli”, a rekao je i to kako su obojica imali između 25 i 30 godina, da je jedan od njih srednjeg rasta, dok je ovaj drugi nešto visočiji, a dalje u opisu muškaraca on je rekao da je jedan od njih imao presavijeno povrijeđeno desno uho, koliko je uspio da primjeti, a o cijelom ovom slučaju on je obavijestio i policiju.