Novo

JEZIVA SCENA ŠOKIRALA PUTNIKE U AUTOBUSU: Ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni! (VIDEO)

I danas za vas inmamo jednu zanimljivu , ali i itekako šokantnu temu , a za koju verujemo da nikoga od vas neće da ostavi ravnodušim . Naime , kada je reč o odgoju dece , to je svkako posebna priča , te je teško komentarisati kako neko treba da odgaja dete .Samim tim nemaju svi roditelji istu taktiku , jer svakako je svako dete priča za sebe i posebna ličnost. Inače , jasno je odavno da se dašanji odgoj dece razlikuje od onog kako su naše nane i majke odgajale decu i po kojim kodeksima.

Dakle , kada je reč o odgoju , on bi sam po sebi trebao da bude velika odovoornost , jer je smaim tim roditeljstvo nešto najlepše što paru može da se desi , te nije baš za one koji na taj korak nisu psremni . Jer svakako u svemu tome , ako je odgoj loše dete ispšta i krene putem kojim ne bi trebao , te da krene lošim putem koji bi na njega mogao da ostavi trajne posledice. Dakle , danas ćemo da se pozabavimo temom koja se tiče jednog kontraveznog snimka , koji je zgrozio ccelu javnost.

Dakle ,radi se o situaciji koja je se desila na liniji 88 , a gde su se putnici derali na jednu babu , a sve jer je čuvala bebu i davala joj vodu da pije. Dakle video je objavljen na portalima , a pisalo je sledeće : “Linija 88, mislim da ovaj snimak svi treba da vide i da se ova žena pronađe i kazni kako treba. Svi iz autobusa su se drali na nju, a ona ni na koga nije obratila pažnju”. Dakle radi se o tome da je baba tjerala dijete da pije vodu, što je ono na početku odbijalo, a kasnije je tražilo. Osttak ovde.