Novo

JEZIVA DRAMA SA TRAGIČNIM KRAJEM: Usred šetnje je osetila da joj se zubi zarivaju u predelu ramena: A TEK ONDA JE USLEDILA DRAMA I BORBA ZA ŽIVOT! TUGA…A(FOTO)

I danas za vas imamo jednu priču koja je sve ostavila bez teksta, a koja se odnosi na jednu djevojku po imenu Erin Vilson, i koja je iz Amerike. Naime, ona je jednog dana krenula u šetnju sa svojim psom, u blizini izletišta koje se nalazi pored rijeke Triniti, a onda je ova žena čula neki zvuk koji joj je bio jako čudan, a onda je odmah u sljedećem trenutku osjetila kako joj se zubi zarivaju u predjelu ramena.

Riječ je bilo o pumi koja je Erin napala, i ugrizla je za lijevu ruku, i spremala se za novi napad, a Erin koja je bila u šoku pozvala je svog psa Evu da je odbrani, i ona je odmah napala ovu opasnu životinju, a Erin se sklonila. Međutim, tek tada krenula je prava drama i nevolja, puma je uhvatila psa za glavu i nije ga puštala. Gledajući kako je njen ljubimac u velikoj nevolji počela je da napada pumu i da je gađa kamenjem, ali ona nije odustajala i nije puštala psa.

Tako se Erin vratila na glavni put da traži pomoć i zaustavila vozilo koje je prolazilo, kojim je upravljala žena po imenu Šeron Hjuston. Kada je ona shvatila situaciju, izvukla je konzervu biber spreja i PVC cijev, a zatim su zajedno potrčale do životinja, ali nažalost, biber sprej nije učinio skoro ništa i nije im pomogao, jer je puma krenula da polako odvlači psa u šumu, ali Erin se borila za život svog ljubimca, i nije odustajala nego je udarala pumu sa šipkom sve dok se životinja konačno nije pustila psa i pobjegla. Ostatak teksta pročitajte ovde.