Novo

JEZIV ZLOČIN KOD KOPRIVNICE: 28 GODINA DRŽAO SRBINA KAO ROBA, SILIO GA NA TEŽAK RAD I TUKAO!

Svakako smo svi već odavno svesni u kakvom vremenu živimo , te da danas ne može i ne treba ništa da nas iznenadi. Ipak , treba ne biti čovek pa ne reagovati na neke stvari te ih ne osuditi ako je to potrebno. Nekada ste neke ppriče mogli samo da gledte na filmovima , dok dana po svemu sudeći sve ono što smo gledali polako postaje javnost.

Kao za primer dat ćemo vam devojčicu koja je oteta u Austriji , te je se na osnovu toga napisla i knjiga koja je doživela svoju popularnost. Međutim , mi ćemo se danas posvetiti jednoj drugoj temi , a koja isto tako nije ništa manje zastrašujuća. Dakle , reč je o čoveku koji nam dolazi iz Hrvatske , a gde je jedan čovek od 1993 do 2021 godine držao svog prvog komšiju zatočenog u svom podrumu. Dakle , on ga je terao da radi dosta stvari za njega , mužio ga ,a na osnovu toga je dobio optužbe , te osuđen na zatvor.

Naime , ova priča je se odigrala u području Koprivnice , a slobode je lišen muškarac starije životne dobi , odnosno 65 godina. Komšija I.H koji ima 66 godina je punih 28 godina “radio” za osumnjičenog, a na sve to je bio maltretiran i udaran, a zauzvrat nije dobijao ništa. Policija je povodom ovog istkla da je reč o trgovini ljudima , kao i da je kazna zatvora neosporna , dok s obzirom gde živimo , možda i ne bude tako.