Jeo je KOKICE koje su mu se zaglavile između zuba: Onda je krenula PRAVA DRAMA za njega: Završio na operacijskom stolu, EVO KAKO DANAS IZGLEDA!(FOTO) – Pozitiv Media
Zanimljivosti Zdravlje

Jeo je KOKICE koje su mu se zaglavile između zuba: Onda je krenula PRAVA DRAMA za njega: Završio na operacijskom stolu, EVO KAKO DANAS IZGLEDA!(FOTO)

U svijetu se skoro svaki dan desi neka neobična stvajr za koju nam je teško povjerovati. Ono što je još bizarnije jeste da se neke bezazlene situacije mogu biti pravo kobne po vas i samim tim možda ugroziti i vaše zdravlje.


Sada idemo do Velike Britanije i do Adama Martina koi je postao više nego poznat kada je jedno popodne jeo kokice. Mislite da je to jedna obična i bezazlena stvar, ali sačekajte da vidite šta se desilo. Naime, njemu je se komadić kokica zaglavio između zuba.
Krajnja dijagnoza je bila da je hitno primjen u bolnicu zbog trovanja krvi, a pored toga rađena mu je otvorena operacija srca.
Kako je to moguće?

Čitava priča je krenula kada je počeo osjećati jake bolove u desnima i otišao do zubara, a on je otkrio jednu rijetku dijagnozu koja se zove endokarditis.
Ta dijagnoza se manifestuje tako što vam bakterija uđe u krvotok i počne praviti haos.

On je imao danima bolove u stomaku i otečene noge. A sve je počelo tako štio je počeo čačkati kokicu iz desni i time napravio mali rez kroz koji je ušla bakterija koja je napravila haos u njegovom organizmu.

Danas je njegovo stanje stabilno i ne pada mu napamet da ikada više jede kokice.
Koje je vaše mišljenje o ovome?