Pop diva se nije još uvijek oporavila od gubitka majke, za koju je bila jako vezana, i iako puno radi i putuje, ona svakodnevno objavljuje i sliku Divne Karleuše, jer njezina majka, naravno, nikada ne može da se zaboravi

Međutim, nedavno je objavila jednu rečenicu kojom je otkrila koliko joj majka zapravo nedostaje, a njezini obožavatelji se hvataju za glavu. Diva je i dalje emocionalna žena.

“Bilo bi u redu da moja mama bude tamo”, napisala je, što očito prolazi kroz težak životni vijek u kojem joj se mnogo toga dogodilo.

Pjevačica Jelena Karleuša, nakon što joj je majka Divna umrla, prvi put se javno pojavila na snimanju “Zvijezda Granda”, u kojoj je članica stručnog žirija, ali je vidljivo bila iscrpljena i tužna, i evidentno nakljukana tabletama.

Nedavno je pop pjevačica na Instagramu objavila fotografije svoje majke Divne Karleuše. Ali najnovija fotografija koju je objavila na priči o Jeleni zbunila je suputnike jer je napisala nešto čudno. Niko nije znao o čemu se radi.

Naime, Jelena je objavila fotografiju s brojem 333, koja se smatra anđeoskim brojem, a evo što ovaj broj znači, vjerojatno o tome nikada niste razmišljali.

Anđeo broj 333 je podsjetnik da anđeli i sile prirode rade s vama na nekoliko razina, da dobro ste ovo pročitali, ovo je podsjetnik na pozitivna vremena i signal da cijeli svemir zajedno s vama ostvaruje snove i želje. Kurir je tako protumačio značenje njene poruke.

Karleuša je još uvijek u lošem stanju od majčine smrti i niko ne može nadoknaditi njezin gubitak.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..