Kćerka poznate srpske pjevaljke i estradne artistkinje Jelene Krmeljuše, Nika Tošić je postala prava atrakcija na društvenim mrežama, jer preko majčinog profila svojim objavama nasmijava preko dva miliona Jeleninih pratioca.

Nedavno je tako na svoj Instagram story, Jelena postavila i Nikin dnevnik, i tu zabilježila jednu zanimljivu stvarčicu. U tom dnevniku, naime, djevojčica je pisala šta joj se dešavala tokom dana, te je u kratkim rečenicama i dodatnim djetinjastim ilustracijama objašnjavala highlights tog dana.

– U školi sam bila pozvana na rođendan.
– Slavljenik me je napao na rođendanu

Treća rečenica i ilustracija se ticala njene sestre Atine i oca Duška Tošića gdje je napisala kako je bila 7 dana u Dubaiju. Na svom ličnom Instagram profilu objavila je sliku na kojoj pozira sa sestrom i ocem, kada su bili na odmoru u Dubaiju, te se može zaključiti da su se odlično proveli.

Inače, mala Nika je postala, nalik na svoju majku, regularna i redovna na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, a u nastavku možete i sami da vidite nekoliko njenih najnovijih objava, na kojima je ili sama ili u društvu sa nekim. Naravno ima tu i promocije njene majke:

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.