Svi znamo da se pandemija koronavirusa iz dana u dan sve više ekspandira i da sve više ljudi biva zaraženo od ovog virusa, pa onda i ne čudi da ni nas na Balkanu takve stvari naravno ne mogu zaobići.

Zato je sada u većini zemalja u svijetu, pa tako i kod nas, nastala zabrana svih masovnih javnih okupljanja koja broje više od 100 osoba, a pored toga su prekinuta i sva bitnija sportska takmičenja širom Evrope, a upitno je i održavanje ljetnih takmičenja (Olimpijske igre i Evropsko fudbalsko prvenstvo), kao i Pjesma Evrovizije u maju. Sa problemom koronavirusa suočava se  i dosta slavnih osoba, naročito estradnih zvijezda, jer je dosta njih moralo da otkaže svoje zakazane nastupe upravo zbog ovog aktuelnog problema.

Jedna takva neprilika desila se i samoprozvanoj divi Jeleni Krmeljuši koja je nedavno putem Instagrama javila svim svojim fanovima da zbog koronavirusa otkazuje svoj nastup koji je bio planiran da se održi u Zagrebu.

“Lutkice moje. Nastup koji sam trebala imati večeras u Zagrebu ću da otkažem zbog vaše ali i moje bezbjednosti. Odgovorna sam za vas i najbolje je da zbog aktuelne situacije pomjerimo koncert. Čim budu ostvareni uslovi, vidimo se.” glasila je objava Jelene Krmeljuše na njenom Instagramu, a mnogobrojni fanovi koje ima su bili razočarani zbog ovoga jer su oni toliko zaluđeni da bi uprkos opasnosti od koronavirusa u ogromnom broju došli na njen koncert.

Alas, to se neće desiti. Ali eto, svi koje vole gledati i ako ima onih koji je mogu i slušati, imaju uvijek YouTube i uostalom gledaju je i slušaju svaki vikend na “Zvezdama Granda”.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.