Poznata pjevaljka i samoprozvana diva Jelena Karleuša ovih je dana ponovno postala vruća tema medija i započela je javne nastupe.

Nakon Opatije i odmora na skupoj jahti Saše Kovačevića, gdje je bila sa svojim suprugom Duškom Tošićem i djecom, ponovno se vratila u Beograd, gdje je stigla u posljednju sekundu da isprati svoje dvije kćerkice u školu.

Naime, srpska samoprozvana diva i pjevaljka Jelena Karleuša poznata je kao neko ko voli mijenjati svoj izgled veoma često (onako iz dosade), pogotovo kada je riječ o nastupima. U svoj izgled ulaže puno novca i troši puno novca na šminku, odijevanje i sve svoje plesačice.

Osim što stalno eksperimentira i dapače tako da kažemo s bojom svoje kose, dobro je poznato da ona uvijek nosi leće plave boje.

Dakle, vrlo rijetki ljudi su do sada mogli vidjeti njezinu pravu boju očiju. Jelena je sada odlučila objaviti fotografiju koja otkriva pravu boju njenih velikih očiju.

Skinula je leće, skinula šminku i “nosila” periku koju nosi od marta u znaku majke Divne koja je posljednje dvije godine nosila perike jer je iznenada počela gubiti kosu zbog stalnog zračenja jer se liječila onkološkog oboljenja, od čega je na kraju i preminula.

Što se Jelene bez šminke tiče, bolje da nije objavljivala ovu fotografiju, ili da je barem postavljeno neko upozorenje o uznemirijućem sadržaju.

U nastavku, ako niste neko sa slabim želucem, pogledajte fotku koju je Scandal Lady objavila.

Izvor. Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..