Novo

Jelena iz Kraljeva rekla drugarici da je TRUDNA, a onda je počeo UŽAS: “Satima sam plakala” ŠOKANTNO…

Vjerujemo da ste navikli da na internetu i na društvenim mrežama stalno imate priliku da pročitate nečiju ispovijest ili priču, koja vas jednostavno ostavi bez teksta. Uvijek imate priliku da saznate nešto novo, da saznate da su ljudi spremni na sve i svašta zarad nekih svojih ličnih koristi ili nečeg drugog. U današnjem članku shodno tome mi vam donosimo jednu priču koja je završila na društvenim mrežama i koja je privukla dosta pažnje javnosti.

Naime, priča koju vam donosimo danas, dolazi nam iz Srbije, a riječ je o jednoj ženi po imenu Jelena, koja je iz Kraljeva, i koja je kao i mnogi odlučila da svoju priču podijeli, u cilju da i ostalima ukaže na to koliko je ustvari bitno da čuvate one prijatelje koji su tu za vas u dobru i u zlu. Jelena je na samom početku svoje priče rekla kako je ona bila nerazdvojna sa jednom drugaricom, a njihovo prijateljstvo traje još od osnovne škole. Tako je ona svoju priču započela pa je napisala sljedeće:

“Bile smo nerazdvojne, ne samo što smo se čule svakoga dana, već smo se trudile da provodimo što više vremena zajedno. Nekoliko godina smo živele i razdvojene, ja sam morala zbog posla da dođem u Beograd, dok je ona ostala u Kraljevu, i tada sam se osećala potpuno izgubljeno bez nje”, napisala je ona, a onda je dodala i to da se ubrzo desilo da ona opet bude u istom gradu sa svojom najboljom prijateljicom. Ostatak teksta pročitajte ovde.