Showbizz

JELENA I DIVNA SU 90-TIH ŽIVJELE OD PLATE OD 2 MARKE: A onda im je ova pjevačica POSUDILA PARE, Karleuša joj je i danas zahvalna

Jelena Karleuša je 1995.godine sa samo 17 godina , objavila svoj debitanski album koji se zvao „Ogledalce“. Taj album je napravio veliki bum , ali nije sve tako bio bajno i sjajno o nju , jer da nije bilo pomoći drugih ljudi , prije svih Dragane Mirković , koja je investirala u nju i njen talenat , nikada se taj album nebi izdao , a Jelena se nebi proslavila.

 

Jelena Karleuša je uvijek spominjala svoju majku Divn , koja je bila muzički nadarena. Radila je i na Radio Beogradu , i prepoznala je veliki talenat kod svoje kćerke , tako da je i zadnji dinar uložila u nju. Vjerovali ili ne , zbog jako velike krize , njena majka je tih dana imala platu od 2 marke , dok je njen cijeli albu sa svim pratećim stvarima koštao 25.000 maraka.

Divna je bila u jako dobrim odnosima sa Draganom Mirković , koja je odmah iskešrala taj novac , jer je vjerovala da će se Jelena Karleuša probiti među zvijezde , i nije pogriješila u svojoj procjeni.