Showbizz

“JEDVA SAM ŽIVA, ja jedina nisam dobila 90.000 od Vučića…Kad prođe korona NEĆU IMATI ZA HLEB…SRAMOTA!”

Zbog mjera koje se preporučuju i preduzimaju s ciljem smanjenja i širenja zaraze korona virusa, mnogi su ljudi ostali bez svojih primanja ili su im primanja umanjena.

Ali valja nekako preživjeti, stegnuti kaiš i davati novac samo za ono najnužnije. I nadati se da će ovo sve brzo proći i da će se sve vratiti u neku normalu.

Onaj ko je imao bolja primanja, neke solidnije izvore zarade mogao je i ostaviti “nešto na stranu” i uštedjeti pa se sada može lakše disati i pregrmjeti ovaj period.

Zadnjih dana se na brojnim internet portalima i društvenim mrežama vrte priče o našim estradnim zvijezdama koje nemaju više novaca, koji su potrošili sve svoje crne fondove, koje su ostavljali za neke teške dane.

Najčešće se piše o popularnom folkeru Đaniju, koji je žalosno rekao da mora izaći na kraj sa 100 eura dnevno jer je u debeloj krizi. Kukao je na sav glas o tome kako ima visoke rate kredita koje plaća banci za 3 nova stana koje je sebi obezbijedio u elitnom naselju. Ili je to bezobrazluk ili samo jedan vid reklame, šta vi mislite?

Sa druge strane, javio se i Miroslav Ilić, koji je otvoreno rekao da je u svojoj karijeri jako puno i dobro zarađivao pa sada može da živi dobro zahvaljujući ušteđevini.

Kako je Vlada Srbije u ranijim navratima pomagala poduzetnike koji su bili oštećeni zbog zatvaranja kako u proljeće tako i sada, odlučili su da pomognu i sve estradne umjetnike jednom jednokratnom uplatom u visini 3 minimalca tako da su na ruke dobili po 90.000 dinara. Lijepa pomoć kada se uzme u obzir kompletna situacija.

Ali ima i nezadovoljnih opet – Maja Nikolić popularna pjevačica izjavljuje kako nije dobila tih 90.000 dinara pomoći, a navodi kako ima sina 22 godine, studenta i mlađeg od 14 godina, pa onda još sve komunalije za stan za koje treba 300 eura mjesečno.

Dodala je još da muzičari koji sviraju u bendu koji nju prate za po 50 eura, nemaju posla, a moraju prehranjivati svoje porodice. Ona sama živi od “šteka” koji je čuvala za crne dane.